Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise yakalandığını görmek

Rüyada polise yakalandığını görmek

Rüyada polise yakalandığını görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, birçok iş teklifi alınacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayatının iyileşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise yakalandığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada polis yakalanmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada polise yakalandığını görmek dertlerin dermanının bulunacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Rüyada polislere yakalanmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, özlem gidereceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret eder.

Rüyada polise tabanca yakalatmak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, etrafına güzel insanların dolacağına yorulur.

Rüyada trafik polisine yakalanmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Rüyada polise esrar yakalatmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada polise silah yakalatmak büyük bir tartışma yaşayacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments