Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislere yakalanmak

Rüyada polislere yakalanmak

Rüyada polislere yakalanmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada polislere yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri kendi başınıza halletmeniz tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada silahla polise yakalanmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise yakalanmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına inanılır.

Rüyada polise yakalandığını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada polis yakalanmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada polislere yakalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada polise esrar yakalatmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments