Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis yakalanmak

Rüyada polis yakalanmak

Rüyada polis yakalanmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, acılarını dindireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada polis yakalanmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada trafik polisine yakalanmak diplomalarının artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polise yakalanmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, işinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada polise yakalandığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada arabayla polise yakalanmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, gelişeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret eder.

Rüyada polise yakalanmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silahla polise yakalanmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada polise esrar yakalatmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada polislere yakalanmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments