Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise tabanca yakalatmak

Rüyada polise tabanca yakalatmak

Rüyada polise tabanca yakalatmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, büyük miktarda para kazanacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kötü halin son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada polise tabanca yakalatmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca yakalatmak endişelerinin son bulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve tabanca görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Rüyada tabanca ve polis görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet eder.

Rüyada polise silah yakalatmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada polise yakalandığını görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sivil polise yakalanmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada arabayla polise yakalanmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments