Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından silahla vurulmak

Rüyada sırtından silahla vurulmak

Rüyada sırtından silahla vurulmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına alamet eder.

Rüyada sırtından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına inanılır.

Rüyada sırtından silahla vurulmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada silahla sırtından vurulmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtımdan vurulmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından iğne vurulmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, başarıya ulaşacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments