Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla karnından vurulmak

Rüyada silahla karnından vurulmak

Rüyada silahla karnından vurulmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ticaretin açılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Rüyada karnından silahla vurulmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, güllük gülistanlık olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek depresyona gireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet eder.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla karnından vurulmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine tabir olunur.

Rüyada boynundan silahla vurulmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments