Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük silahla vurulmak

Rüyada büyük silahla vurulmak

Rüyada büyük silahla vurulmak bunun için her gün şükredeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, istediği başarıyı göstereceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada büyük silahla vurulmak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada büyük silahla vurulmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek tüm kederinin uçup gideceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmemek çok büyük atılımlar yapacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada karnından silahla vurulmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına inanılır.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, elinin döneceğine, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments