Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, hacetinizin giderilmesine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin silahla vurulmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, kendi işine sahip olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Rüyada silah görüp vurulmak kadim dostlar edineceğine, ayrıcalık elde edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulduğu görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ortak edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments