Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, büyük bir projeye girileceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada omuzdan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak aç kalacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzunda kıl görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, bunun için her gün şükredeceğine, yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan öpülmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments