Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ omuzdan vurulmak

Rüyada sağ omuzdan vurulmak

Rüyada sağ omuzdan vurulmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, nefsine yenileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işaret eder.

Rüyada sağ omuz görmek işlerin de yolunda gideceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Rüyada sağ omuzda yara görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada omuzdan vurulmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments