Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından silahla vurulmak

Rüyada alnından silahla vurulmak

Rüyada alnından silahla vurulmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Rüyada alnından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Rüyada silahla alnından vurulmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada alnından silahla vurulmak güvensizliğini yeneceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada alnından vurulduğunu görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine inanılır.

Rüyada alnından vurulmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, huzurunun eski haline döneceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin alnından vurulduğunu görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada alnına silah dayamak çok zor dönemlerden geçeceğine, itibarını geri kazanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Rüyada silah almaya gitmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments