Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasından silahla vurulmak

Rüyada kafasından silahla vurulmak

Rüyada kafasından silahla vurulmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, her şeyin sarpa saracağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kafasından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Rüyada kafasından silahla vurulmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maceralara atılacağına yorulur.

Rüyada kafasindan vurulmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, zor durumda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasından vurulduğunu görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak istenmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments