Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzdan vurulmak

Rüyada omuzdan vurulmak

Rüyada omuzdan vurulmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, saygınlığının da artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işe zorla gidip geleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, herkesin şaşırtılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Rüyada omuzdan vurulmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine tabir olunur.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada omuzda taşınmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işarettir.

Rüyada omuzdan üzüldüğünü görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments