Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzdan silahla vurulmak

Rüyada omuzdan silahla vurulmak

Rüyada omuzdan silahla vurulmak hem eğleneceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak şöhret ve itibar kazanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada omuzdan vurulmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulduğu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments