Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek sağlıklı bir kişi olmaya, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, variyetini çoğaltacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına tabir olunur.

Rüyada silahla sırtından vurulmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sırtından vurulmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından okla vurulmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments