Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bunalacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kafasından silahla vurulmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin silahla vurulduğunu görmek gülmeye hasret kalacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek ev içinde mutluluğun artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments