Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silaha mermi koymak

Rüyada silaha mermi koymak

Rüyada silaha mermi koymak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, zorlukların giderileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Rüyada silaha mermi koymak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada silaha mermi koymak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada şarjöre mermi koymak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah mermi görmek sağlığın bozulacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah mermisi görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada silah ve mermi görmek işlerinin çok açılacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mermili silah görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments