Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi ve silah görmek

Rüyada mermi ve silah görmek

Rüyada mermi ve silah görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işarettir.

Rüyada mermi ve silah gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada mermisiz silah görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Rüyada silahla mermi atmak gönlünce bir yaşam süreceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mermili silah görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada mermi ve silah görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah ve mermi görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, parasının ve malının çoğalacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet etmektedir.

Rüyada silah mermisi görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada silah mermi görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments