Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah mermisi görmek

Rüyada silah mermisi görmek

Rüyada silah mermisi görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bilgilerle donanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada silah mermisi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada silahla mermi atmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermili silah görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak bol hayır duası alınacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah mermi görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada silahla mermi görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada silah mermisi görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silaha mermi doldurmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada mermi ve silah görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments