Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermisiz silah görmek

Rüyada mermisiz silah görmek

Rüyada mermisiz silah görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada mermisiz silah gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mermi ve silah görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada mermili silah görmek evi yoksa ev alacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada silah ve mermi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada silaha mermi doldurmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, isyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet eder.

Rüyada silaha mermi koymak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, giden birinin geri döneceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments