Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ve mermi görmek

Rüyada silah ve mermi görmek

Rüyada silah ve mermi görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, aile içinde saadetinin artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve mermi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada silah mermisi görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ağız tadı ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermi ve silah görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada silah ve mermi görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ağzının tadının bozulacağına, hırsızlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silaha mermi koymak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntılarının geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah mermi görmek sıkıntısından kurtulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermili silah görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments