Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermili silah görmek

Rüyada mermili silah görmek

Rüyada mermili silah görmek bolluk içine olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermili silah gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada silaha mermi koymak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, cebinin para göreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla mermi görmek büyük zorluklar geçireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada mermili silah görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermi ve silah görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah mermisi görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah ve mermi görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Rüyada silah mermi görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, korkularının sona ereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments