Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla karnından yaralanmak

Rüyada silahla karnından yaralanmak

Rüyada silahla karnından yaralanmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada silahla karnından yaralanmak dünya malına kavuşulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah yaralanmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak malından ve parasından kaybedeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek kişinin afiyette olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Rüyada silah yarası görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada birinin silahla yaralandığını görmek kötüyse düzeleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine inanılır.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments