Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak yapılan işte geriye düşüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada vurularak yaralanmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada vurulup yaralanmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulan birini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak şöhret ve itibar kazanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments