Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silahla yaralandığını görmek

Rüyada birinin silahla yaralandığını görmek

Rüyada birinin silahla yaralandığını görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin silahla yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada silah yarası görmek şansının ve bahtının açık olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla yaralanan birini görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işarettir.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yuva kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments