Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah yaralanmak

Rüyada silah yaralanmak

Rüyada silah yaralanmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada silah yaralanmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, temize çıkacağına alamet eder.

Rüyada silah yarası görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada silahla yaralanan birini görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada silah yaralanmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments