Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, gerginliğin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak haberler alacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada vurulmak yaralanmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla arkadan vurulmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla elden vurulmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada kendi silahıyla vurulmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments