Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşli silahla yaralanmak

Rüyada ateşli silahla yaralanmak

Rüyada ateşli silahla yaralanmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak sorunlarının da son bulacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah yarası görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla yaralanan birini görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah yaralanmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments