Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah yarası görmek

Rüyada silah yarası görmek

Rüyada silah yarası görmek kariyerinin yükseleceğine, solan yüzünün güleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah yarası gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak çok büyük çalışmalara girileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah yaralanmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah yarası görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, endişelerin sona ereceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada silahla yaralanan birini görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, başarılı işlere imza atılacağına, böylece kendine güveneceğine delalettir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak iyilik görüleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin silahla yaralandığını görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments