Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurularak yaralanmak

Rüyada silahla vurularak yaralanmak

Rüyada silahla vurularak yaralanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, saygınlık elde edeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurularak yaralanmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vurulup yaralanmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmemek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulup kan görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hem çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments