Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan silahla vurulmak

Rüyada kafadan silahla vurulmak

Rüyada kafadan silahla vurulmak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine inanılır.

Rüyada kafadan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek özgüveninde artış yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada silahla kafadan vurulmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan iğne vurulmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, maddi zarar edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet eder.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments