Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurusıkı silahla vurulmak

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulur.

Rüyada kurusıkı görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada karnından silahla vurulmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek borçların kolaylıkla kapanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, gelirinin azalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments