Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, refahının ve varlığının artacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak yiyip içeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak kısmetlerin günden güne artacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments