Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, daha sık bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla enseden vurulmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına inanılır.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, huzur ve şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments