Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan silahla vurulmak

Rüyada kolundan silahla vurulmak

Rüyada kolundan silahla vurulmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada silahla kolundan vurulmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine işarettir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada silahla arkadan vurulmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silah la vurulmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine inanılır.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek hayatından razı geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, şansının kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments