Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş edilmek

Rüyada silahla ateş edilmek

Rüyada silahla ateş edilmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, donatacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada silahla ateş edilmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bol nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek ne yapacağını şaşıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ön plana çıkacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments