Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş etmeyen silah görmek

Rüyada ateş etmeyen silah görmek

Rüyada ateş etmeyen silah görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş etmeyen silah gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sağlığının da bozulacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, geçiminin güçleşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş edilmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments