Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işarettir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, makamının ve ününün artacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalet eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek makam sahibi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments