Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş edilmesini görmek

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş edilmesini gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işarettir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalettir.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek ticaretin açılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments