Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Rüyada silahla ateş edilmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ana baba duası alınacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek büyük bir ihanete uğranacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, itibar kaybedeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments