Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sevinç ve sürura, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş etmek üzüleceğine ve ağlayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada havaya ateş edildiğini görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işveren pozisyonuna geleceğine işaret eder.

Rüyada havaya ateş ettiğini görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments