Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahın ateş ettiğini görmek

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahın ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş edilmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kazançların artacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments