Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalettir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, muradına ereceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş edilmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments