Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde silah olduğunu görmek

Rüyada elinde silah olduğunu görmek

Rüyada elinde silah olduğunu görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, gözünün yaşını sileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, erken evlilik yapacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde silah olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının elinde silah görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada elinde silahla gezmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, aksiliklerin aşılacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinde silah görmek neşesinin de yerine geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde silah olmak sırların ortaya çıkmasına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde silah görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek işlerin canlanacağına, adını aklamayı başaracağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments