Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinde silah gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada elinde silah tutmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, keyifli günler geçireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi elinde silah görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, birçok iş teklifi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı eline almak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Rüyada eli silahlı birini görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde silah taşımak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, arzuların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yüzün güleceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments