Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı başkasının elinde görmek

Rüyada silahı başkasının elinde görmek

Rüyada silahı başkasının elinde görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, maddi zararının giderileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada silahı başkasının elinde gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Rüyada eli silahlı adam görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisin elinde silah görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada elinde silah tutmak ömrünün de uzun olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin elinde silah görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının elinde silah görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde silah görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kişinin her işi severek yapacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına yorulur.

Rüyada babasının elinde silah görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments