Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ve polis görmek

Rüyada silah ve polis görmek

Rüyada silah ve polis görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah ve polis gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada silahla polise yakalanmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, varolan borçların ödeneceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisten silah saklamak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise silah vermek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah ve polis görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise silah sıkmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada polis silahı görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı polisler görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve silah görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments