Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise silah vermek

Rüyada polise silah vermek

Rüyada polise silah vermek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise silah vermek gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada polisten silah saklamak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet eder.

Rüyada polis silah görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, ne yöne gideceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada polise silah sıkmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada polis silahı görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Rüyada polisin elinde silah görmek makamının artacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı polisler görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis ve silah görmek kazancının da artacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polise silah vermek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments