Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten silah saklamak

Rüyada polisten silah saklamak

Rüyada polisten silah saklamak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işin düzeltileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Rüyada polisten silah saklamak gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Rüyada polisten silah saklamak sorumlu tutacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah sakladığını görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada silah saklamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı saklamak kendisine şifa olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise silah sıkmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak işinde en iyisi olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı polisler görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, duraklama yaşanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis ve silah görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments