Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından kelepçelenmek

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek yeni planlar yapacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada polis kelepçesi görmek karlı çıkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada polis ve kelepçe görmek mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından aranmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından öpülmek borçları varsa ödeyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments